un vis ciudat

Nici măcar nu a început despre tine. A început să fie despre o poveste pe care încă nu am trăit-o, despre o iubire nemărginită, o iubire care încă nu mi-a fost oferită.

Am vizualizat un întreg Univers pentru mine care nu știam că poate exista în asemnea dimensiuni. Să primesc și să ofer iubire, să mă simt bine în interiorul meu, să lupt pentru cariera mea și să fiu admirată pentru toate aceste aspecte. Un el pe care încă nu l-am întâlnit îmi iubea întreg corpul, îmi admira mintea complicată și personalitatea care astăzi, în realitate e puțin ștearsă, de parcă mi-am trecut mâna peste buzele mele sângerii. Era un Univers care poate va exista.

Nu vreau să mă îndrăgostesc de o imagine care e doar un puzzle cu prea multe piese lipsă. Nu vreau să vreau doar o imagine.

Vreau totul. Vreau totul în felul în care trebuie să fie. Vreau aventură și liniște, vreau pace și picături în flăcări de iubire. Vreau imperfecțiunea și momentele inconfortabile care se vor transforma în râsete prea gălăgioase pentru vecinii mei în 4 dimineața. Vreau ceva real

Dar întorcându-mă la visul în care s-a scufundat mintea mea noaptea trecută, ceva e ironic. Totul se desfășura bine, îmi trăiam povestea de iubire cu tente complicate pe alocuri, vedeam totul de la început până când…înainte cu prea puține secunde să mă trezesc l-am văzut pe cel despre care obișnuiam să scriu așa de mult.

Am văzut o fantomă căreia nu are rost să îi verific viața. Fantomele rămân în trecut, iar eu rămân în prezent și în viitor.

Nu am nevoie de o poveste extraordinară de dragoste pentru a fi femeie, pentru a fi în viață, pentru a mă bucura de cine sunt acum și de tot ceea ce construiesc.

Poate visul vrea să spună altceva, obișnuiam să cred că sunt conectate cu subconștientul nostru intens și mereu ne vor transmite ceva. Acum nu mai e nevoie. Singurul lucru pe care mi l-am reamintit este că am petrecut prea mult timp încercând să exist într-o poveste în care nu era menit să fiu.

xx

Un gând despre “un vis ciudat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s