fata cu zâmbetul mereu pe buze.

tumblr_static_tumblr_static__640 (1).jpg

Fata cu zâmbetul mereu pe buze a fost abuzată sexual la 10 ani.

Fata cu zâmbetul pe buze a fost abuzată psihic și fizic de către părinții ei aproape toată viața.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze a fost abuzată verbal în toți cei 12 ani de scoală în diverse feluri de profesori, colegi de clasă.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze a crescut crezând că este prea slabă pentru că asta auzea mereu și mereu și mereu de mică.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze a cunoscut forme de anorexie.

Fata cu zâmbetul pe buze se îngrășase puțin la un moment dat și tot ce auzea era că trebuia să slăbească.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze a cunoscut bulimia la 15 ani. A cunoscut circul vicios care înseamna ea.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze a ajuns să își mănânce sentimentele.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze mereu a fost considerată o ciudată, niciodată nu se integra complet, cu adevărat.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze dintr-o elevă de 10 a ajuns o elevă mediocră, una dintre ultimii mereu.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze plângea în fiecare noapte la 15 ani.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze a crescut văzându-și tatăl o dată pe an. Pentru ea, el a fost și va fi mereu un străin care repară lucrurile prin curte.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze nu avea cu adevărat pe nimeni în viața ei.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze a simțit abandonul de multe ori când mama ei pleca din țară. Încă ține minte cât de tare și singură plângea în acea vară când abuzul sexual se întâmplase.

Fata cu zâmbetul pe buze nu știa cum să fie într-o relație, așa că s-a despărțit de primul ei prieten pe 14 februarie la 17 ani. Nu știa cum să iubească.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze a fost corigentă la matematică. Ea nu a fost niciodată proastă, niciodată, dar începuse să își piardă cheful de viață și concentrarea.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze a fost dependentă emoțional de un cineva cândva și credea că e iubire, dar ea tot nu era fericită.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze nu se regăsea în întâlnirile prea multe la care mergea în clasa a 11a.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze nu petrecea, nu-i plăcea.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze era singură.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze nu prea zâmbea cu adevărat.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze în vara lui 2015 a rămas singură. Colega ei de apartament se mutase.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze atunci a început să alunece.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze mereu auzea de la mama sa că nu trebuie să-i pese, să simtă ceva…și ea asta a făcut până în 2015.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze a avut primul atac de panică într-o noapte de decembrie în 2015.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze s-a înecat în depresia ce îi mânca sufletul și mintea.

Fata cu zâmbetul pe buze vedea cum zilele în care își dorește să se ridice din pat sunt din ce în ce mai puține, cum zilele în care lipsește din ultimul an de liceu sunt din ce în ce mai multe.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze a fost exmatriculată în 2016.

Fat cu zâmbetul mereu pe buze nu a fost căutată, nu a fost ajutată, nimeni nu-i simțea lipsa.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze a fost sugrumată de către mama sa pentru că a ajuns așa.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze a fost luată din orașul în care se mutase singură la 15 ani și dusă în casa în care a copilărit, în satul în care nimeni nu o căuta.

Fata cu zâmbetul pe buze și-a petrecut 14 luni de zile aproape mereu în pat într-o depresie cruntă care o impiedica să zâmbească, să glumească, să respire, să trăiască, să existe.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze nu mai avea zâmbetul pe buze, se transformase în altcineva.

Această fată înecată în depresie și-a dorit mult moartea. Și-a dorit să se oprească durerea pe care o resimțea în întreg corpul, și-a dorit să nu mai plângă de dimineața până seara, să nu mai fie nervoasă, să nu mai urască răsăriturile pe care insomnia o provoca să le vadă, își dorească să se termine durerea și credea că singura formă în care ea se va opri va fi să dispară în același timp cu ea…durerea era prea mare pentru ea, pentru corpul ei, pentru sufletul ei.

Această fată înecată în depresia încerca să se sinucidă în fiecare zi. Timp de 11 zile în fiecare zi a încercat să se sinucidă, de mai multe ori pe zi.

Această fată înecată în depresie credea că viitorul ei va fi unul la fel de urât ca și prezentul ei.

Această fată înecată în depresie nu mai avea speranță.

Dar cumva ea tot supraviețuia, deși nu își dorea deloc asta.

Această fată înecată în depresie nu mai știa să vorbească. De fiecare dată când încerca să spună orice ea începea să plângă.

Această fată înecată în depresie nu a fost înțelesă de cei cărora le postea ce se întâmplă în ea.

Această fată înecată în depresie era singură în ea.

Această fată înecată în depresie a stricat mai multe relații decât va putea vreodată repara.

Această fată înecată în depresie a supraviețuit cumva.

Și într-o de mai a început să zâmbească iar, deși ea încă mai încerca uneori să se sinucidă. Ultima ei tentavivă a fost într-o miercuri de iunie, 2017.

Această nouă variantă a ei e bine, e sănătoasă. Se ascultă, se înțelege, să lasă să experimente, să trăiască.

În drumul ei spre vindecare fata cu zâmbetul mereu pe buze a mușcat cu dinții de anxietatea socială, dar a început să o îmblânzească și pe ea și a observat că ea cumva mereu trăia în ea.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze în 14 luni de zile de fiecare dată când era forțată să interacționeze cu străini zâmbea, dar ochii îi era tot morți, la fel de morți ca în ziua în care tipul acela s-a înfructat fără permisiune din ea.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze a reapărut cumva.

Ea va începe liceul în toamna aceasta, deși are 20 de ani. Ea mai încearcă și ea va mai încerca.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze a lăcrimat când a scris toate aceastea, dar acum simte o liniște frumoasă în ea.

 

Fata cu zâmbetul mereu pe buze parcă mereu a trăit în ea…acum ea trebuie să învețe să și râdă.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze a supraviețuit poate doar pentru că așa îi este desenată fața. A supraviețuit.

A supraviețuit draga de ea deși a văzut prea mult întuneric pentru prea mult timp și nicio stea.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze nu avea niciodată zâmbetul mereu pe buze, dar toți obișnuiau să o numească așa. Nu a fost mereu tristă, dar nu a fost mereu fericită. Nu a fost mereu singură, dar de multe ori era.

Ea mereua împărtășit bunătate altora, mereu i-a ajutat să crească și a făcut asta și cu ea. Poate de aceea ea tot zâmbea.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze nu zâmbea niciodată doar cu gura și ochii, ea mereu zâmbea cu inima, deși nici ea nu își putea explica și nici acum nu poate cum făcea asta.

Fata cu zâmbetul mereu pe buze încă trăiește, încă există și se bucură tare mult de asta, deși părinții ei nu s-au schimbat, deși mai există doze de tristeți care se întorc la ea.

A început să iubească din nou cerul și să bucure și să se iubească pe ea.

-Andreea.

Quintanar de la Orden, Spania

00:10(1:10 am România)

încă 23 iulie 2017.

tumblr_n75jstT50i1rqiomso2_r2_500.jpg

Reclame

9 gânduri despre &8222;fata cu zâmbetul mereu pe buze.&8221;

 1. Personal n-am nimic de ascuns,iar pe toate blogurile unde sunt acceptat,împartasesc sincer din propriile experiente,extreme ale vietii mele trecute,în speranta ca ceea ce scriu ajuta si e benefic pentru Sufletele din spatele cuvintelor.
  Eu nu sunt,cu certitudine acel „el” si da,cred ca nu avem nicmic în comun,decât acea coincidenta.
  N-ai de ce sa-mi multumesti,eu îti sunt recunoscator ca nu-mi cenzurezi comm-urile,cum mi se întâmpla pe unele bloguri… 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 2. Iti multumesc pentru ca ti-ai impartasit povestea.

  Sunt mai bine decat par. Multumesc pentru sfaturi! Chiar daca nu mi se aplica toate, stiu ca au venit cu intentii bune.

  Nu pot sa nu remarc acest „sa fii iubita si fericita!”…prima oara am auzit asta de la el acum 2 ani si cateva luni. E doar interesanta coincidenta, cred.

  Multumesc din nou!

  Andreea.

  Apreciază

 3. Sunt alaturi de Sufletul tau zdrobit si-ti înteleg „gândurile neclare”,deoarece si eu am fugit de acasa în lume la fix 15 ani din cauza lipsei de libertate din partea parintilor,eu fiind un rebel,încapatânat,dorind sa-mi satisfac propriile-mi gânduri,idealuri si dorinte nu pe ale altora,si nu admiteam pe nimeni sa-mi formeze caracterul,nici scoala,nici parintii,nici sistemul dictatorial al vreunei doctrine,ideologii si/sau filozofii,astfel formându-mi caracterul prin furtunile si capcanele imprevizibile ale vietii,înca din pruncie,prin propriile-mi cautari si cercetari fara vre-o influenta impusa din exterior.
  Am avut sansa sa citesc enorm de multe si diverse opere,gazduit fiind la un domn profesor de geografie si ghid la ONT Carpati,Brasov la vremea respectiva,un om minunat care-mi recomanda din uriasa sa biblioteca, tot ceea ce considera el ca-mi este util si placut,.
  Viata a continuat,traiam cu aceeiasi intensitate,luptându-ma din rasputeri sa obtin tot ce-mi doream. Ma respectam pe mine însumi,alegând în viata tot ce mi se parea mai select,mai bun,indiferent de costul si sacrificiile pe care le faceam în acest sens.
  Abia dupa doua casnicii esuate lamentabil am realizat ca; „…toate lucrurile lucreaza împreuna (bine si rau) spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu si anume,spre binele celor ce sunt chemati dupa planul Sau.”
  Dumnezeu te iubeste enorm de mult.Fii curajoasa si lupta cu raul interior,cu gândurile întunecate,nu lasa norii sa-ti întunece cerul. Ramâi ancorata de Cuvântul lui Dumnezeu,pune-ti toata încrederea în EL si El va interveni cum nici nu-ti poti imagina si-ti va lumina constiinta cu Lumina Sa alb stralucitoare a iubirii Sale neconditionate,manifestate la Golgota în urma cu doua milenii. Laaa-te doar iubita de EL si totul va fi superb,perfect,ideal,indiferent de trecutul tau mort. Traieste AZI prin credinta si speranta într-un mâine mai frumos,mai luminos,mai plin de dragoatea lui Hristos.
  Scuza-mi iesirea,putin necontrolata. 🙂
  Sa fii iubita si fericita !

  Apreciat de 3 persoane

 4. Am citit printre lacrimi aceasta marturisire dureroasa…

  Iubeste-te si îngrijeste-te tine,
  zâmbeste cerului,pamântului si marii
  Încrede-te în El,caci sigur vine
  si îti va da pace si iubire în locul întristarii !

  O duminica linistita,Suflet drag.

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s