puțin din singurătate

As fi vrut sa incep articolul cu definitia singuratatii pentru mine…dar nu prea am una. 

Pentru a fi singur inseamna la un nivel general sa stai doar tu intr-un apartament sau sa nu fii inconjurat de persoane pe care le cunosti. La nivel general asta vrea sa insemne. 

Dar pentru mine nu e asta. Eu nu ma simt simt singura niciunde. Imi place mult compania mea, mereu exista straini cu care poti vorbi daca asta doresti, mereu te ai pe tine. Asa ca nu stiu ce definitie sa ii dau. 

Cand voi mai spune singura, ma voi referi la a face lucruri pe cont peopriu, fara ajutor.

Si aceasta singuratate care venise cu depresie m-a invatat multe lucruri. Cred ca era normal sa vina cu depresie pentru ca nu e un subiect usor de inteles, in special daca esti pe langa o astfel de persoana.

Mi-a tor demonstrat ca nimeni nu te poate vindeca. Si e normal si e sanatos si e okay. Nimeni nu te va salva. Doar tu o vei face.

Nu poti sa te astepti de la alte persoane ca te vor intelege, ca te vor asculta, ca vor fi acolo. Nu poti sa te astepti de la ceva de la ei. Ei nu inteleg. Le e imposibil sa o faca si desi in momentele urate asta e frustrant, e de inteles pana la urma. (Sau poate doar te obisnuiesti cu asta)

Nu poti folosi pe cineva pentru a-ti vineca durerea. Nu functioneaza asa. Sa lasam depresia in asteptare putin si sa arunc aici un alt exemplu:e ca si cum tu suferi dupa o persoana cu care ai fost intr-o relatie si acum nu mai esti, daca vei cauta acum sa te arunci intr-o noua relatie vei ajunge sa te ranesti si mai mult pe tine si vei rani si persoana implicata. E simplu, e logic. Eu, personal, nici nu prea aveam pe cine sa incerc sa folosesc, desi uneori mai faceam asta. Nu ajuta. Era stupid. E stupid.

M-a invatat enorma de multe lucruri, lucruri despre care voi scrie aici la un moment dat, dar nu acum. 

Trebuie sa te salvezi singur. Trebuie.
Andreea

12:40 pm

Q. de la O.

Sambata, 15 iulie2017

Un gând despre &8222;puțin din singurătate&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s