coşmar?(38/42)

ultimele nopți din viața mea au fost presărate cu imagini sinistre chiar, cu mine îngropată de vie şi cu mulți, prea mulți şerpi. mă trezeam în atacuri de panică, un lucru nu foarte frumos cu care ai vrea să îți începi ziua şi de aici a pornit mai multă oboseală, faptul că vedeam şerpi ziua, deşi ei nu se aflau acolo şi în general gustul acela de frică interminabil.
nu este prima oară când tranvers o perioadă plină de coşmaruri în ultimele luni, deci nu sunt surprinsă.

dar am fost uimită de ceva, de felul în care m-am trezit dimineața aceasta: cu zâmbetul pe buze, fără coşmaruri care să-mi amețească privirea…sau poate nu.

am visat un fost iubit şi deşi visul a fost extraordinar de frumos, parcă o imagine din viitor în care noi doi eram prieteni noi şi ne vedeam succesul în fața ochilor şi ne țineam dulce de mână în timp ce schimbam păreri despre următorul eveniment…poate acesta a fost şi el un coşmar…

o dulce otravă care mi-a intrat în suflet. am încercat chiar să adorm din nou pentru a mă întoarce acolo. nu eram într-o relație şi era foarte clar că nu ne doream una, dar eram împreună, împreună în viață, în acel tablou din viitor, în prezentul încă nepictat.

el nu a mai apărut printre gândurile mele de ceva timp, de foarte mult. da, am mai scris despre el, dar deşi am făcut acest lucru sentimentele au murit cu aşa mult timp în urmă…dacă au existat vreodată.

nu ştiu să mă ataşez de oameni. pentru toți acest lucru pare atât de normal şi îl iau ca pe ceva obişnuit în fiecare zi. eu nu mă ataşez mai niciodată. am făcut-o cu adevărat de două ori: într-o prietenie xare cel mai probabil era mai mult în mintea mea şi într-o relație în care cealaltă persoană prea mult se juca.  

adevărul e că niciodată nu mi-am dorit cu adevărat relația respectivă, îmi doream mai mult prietenia, era sănătoasă, era benefică pentru mine. obişnuiam să-l caracterizez în 3 cuvinte înainte: cel mai dulce coşmar. puțin ironic, puțin amuzant astăzi.

o speranța a unei posibile prietenii în viitor nu mă va ajuta, dar având în vedere că astăzi e sunt singurul personaj cu adevărat important în viața mea şi că pot renunța astăzi la toate persoanele din viața mea dacă eu spun aşa fără să simt durere, nu cred că el se va infiltra curând printre gândurile mele.

dacă aş putea alege între chipul lui şi şerpi, cu siguranță el ar fi alegerea mea, deşi niciuna dintre aceste opțiuni nu este preferata mea, nu esre sănătoasă.
dar ştii, mulțumesc pentru că ai reuşit să-mi aduci un zâmbet pe față…după aşa de mult timp.
şi acum deschide uşa din imaginația mea şi tu pleci din nou din viața mea.
-A.🌹

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s