suflete pereche.

El este ca un ceai servit într-o dimineață târzie de duminică într-un oraş în care agitația nu şi-a făcut încă simțită prezența. Dar în acelaşi timp el seamănă în mintea mea şi cu o zi agitată în care pare că nu ai timp nici pentru a respira, dar într-un fel sau altul tu te bucuri de tot ce se întâmplă.

Vreau ca fiecare om să întâlnească o persoană ca el, o persoană căreia să îi poată spună cele mai adânci secrete şi cele mai magice bucurii.

Nu am fost niciodată împreună, niciodată nu ne-am plăcut în acel fel, dar ținem unul la celălalt mai mult decât majoritatea cuplurilor pe care le vezi trecând prin parc într-o zi însorită de primăvară.

Trecem împreună prin aventuri, prin obstacole, prin momente deosebite. Am ajuns să facem lucruri pe care le visam de prea mult timp. Putem poveste despre orice oricând indiferent de cât timp ar trece de la ultimul apel. Ne motivăm reciproc, plângem unul pe umărul celuilalt, dar de cele mai multe ori doar stăm noi doi şi facem lumea să dispară.

Parcă totul dispare când suntem unul lângă celălalt şi până cele mai mărunte lucruri ne aduc zâmbetul pe buze şi ne fac sufletul să tresare de emoţia fericirii. Totul pare ca o seară de vară magică şi privirile noastre par doar ca stelele care se întâlnesc înainte ca soarele să răsară.

Aparţinem unul celuilalt la un nivel anume, dar amândoi suntem dependenţi de libertate, deci nu ştiu cum ne vom colora viitorul.

Suntem ceva mai mult decât prieteni şi poate mai mult chiar şi decât iubiţi. Suntem două suflete diferite care bat frumos împreună.

El mă face să cred în magie.

 

găseşte magia din suflet

şi las-o să prindă aripi

şi doar fii fericit.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s