22.THE END.

Nu credeam că pot să încerc atât. Încercam, încercam și încercam pentru o șansă care poate nu a existat niciodată. Nu m-am dat bătută. Am continuat să încerc, ai continuat să mă respingi.

Acum nici nu mai vreau să fim  împreună, nici nu mai vreau să mă răzbun pe tine sau să te fac să te simți prost pentru că ai pierdut o persoană ca mine. Acum simt că am terminat. Definitiv. Când închid ochii nu mi te mai imaginez lângă mine, nu mai ești acolo. Am suferit atât de mult.Doamne, nici nu cred că îți poți da seama cât…și nici nu îți poți închipui câte lucruri s-au întâmplat după ce mi-ai dat drumul de la mână.

Am simțit regret, un regret așa mare că mă măcina din interior. Credeam că a fost doar vina mea, că am fost o proastă, că nu am spus DA când era nevoie să o fac, că am spus NU din frică. Dar eu nu am fost proastă atunci, am fost deșteaptă și am ales ce a fost mai bine pentru mine deși atunci eu chiar nu vedeam așa lucrurile.

Cred că nu am văzut până astăzi cu adevărat, dar EU SUNT VALOROASĂ și pur și simplu merit pe cineva potrivit pentru mine…nu mai bun, nu mai rău, doar potrivit…Tu nu ai fost niciodată, deși așa obișnuiam să cred cu ardoare, să cred ca am refuzat șansa la fericire. Dar eu merit pe cineva care să fie lângă mine, care să mă iubească cu adevărat și să nu mă facă să mă întreb asta, merit pe cineva care să nu mă facă să mă simt mereu geloasă…merit pe cineva care să mă merite…

Știu foarte bine cum arată trecutul. Nu vreau să spun că e plin de greșeli, vreau să spun că trecutul meu e doar plin de încercări. Până la urmă de ce numim greșeli lucrurile pe care le-am ales la un moment dat? Am făcit alegeri în funcție de informațiile pe care le dețineam atunci și am sperat că am ales bine, că va fi bine. Nu e așa și viața până la urmă? Faci alegeri și speri la un rezultat care să te mulțumească. Nu ai certitudini niciodată. Viața poate ar fi prea simplă dacă le-am avea, ar deveni plictisitor de simplă…Nu ai cum să știi sigur ce se va întâmpla, tu poți doar să presupui.

Așa că eu am încercat. Am încercat să fac lucrurile pe care credeam că le vreau, să obțin tot ce îmi poftea sufletul, tot ce mă făcea să mă simt în viață.Și tu erai în categoria asta. Și prin încercările mele, am ajuns să cred că până și durerea e frumoasă dacă vine de la persoane pe care tu o consideri potrivită, de la persoana pe care tu o iubești.

Obișnuiam să cred în finaluri fericite, acum cred doar în finaluri potrivite. Îmi era frică să te las pentru că eu continuam să sper că dacă mai încerc tu mă vei iubi vreodată, deși la nivel conștient știam că asta e imposibil, eu nu vedeam asta, eu nu știam asta. Cred că nu am știut niciodată nimic când a venit vorba de tine. Pur și simplu am vrut un final fericit. Acum cred că pot să scriu o carte despre o fată care s-a îndrăgostit de prințul greșit.

Am început să scriu o carte despre tine, dar nu am terminat-o niciodată și acum înțeleg de ce. Nu am terminat-o pentru că nici sentimentele mele pentru tine nu au dispărut.

Astăzi pot spune că am trecut peste și chiar să mă cred de data aceasta. Astăzi sunt împăcată. Astăzi m-am ales pe mine.E sfarsitul…asa se simte. E sfarsitul meu si al tau, sfarsitul povestii noastre.

fă pace

cu trecutul

și fii

fericit.

 

 

2 gânduri despre &8222;22.THE END.&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s